Førstehjælp til teakbord

Et teakbord flytter ind

I sidste weekend havde vi fælles arbejdsdag i andelsforeningen og vi skulle bl.a. tømme vores “Byttehjørne” og smide det hele i containeren. Formålet med foreningens “Byttehjørne” er egentlig ret godt, men i stedet for et byttehjørne, er det blevet en losseplads for alt det, folk ikke selv gider at køre til storskrald. Vi fyldte en hel container, men vanen tro slæbte jeg flere ting ud af containeren end omvendt.

Aij den er da fin den cykel der… – den mangler bare et hjul. Hov den kurv, kan jeg bruge til en plante! STOP… den hylde skal gemmes!

Men jeg har også måtte indse, at jeg desværre ikke når alle de DIY/restaurerings projekter og tilsidst måtte jeg vinke farvel til en cykel (som har overlevet mange fælles oprydningsdage) og et par gamle stole (jeg har rigtig mange stole gemt rundt omkring i kælderen).

Fra container-teak til plante-chic

Til gengæld reddede jeg et fint lille teakbord fra containerdøden og i weekenden tog jeg det med i kolonihaven, så det kunne få en kærlig hånd.

teakbord teakbord

Det stakkels teakbord havde mistet to ben, men dem fandt jeg i kælderen og efter at have skruet alle gamle skruer ud, fik det en ordentlig omgang med sandpapir. Jeg brugte først korn 120 og derefter korn 220. Derefter blev benene monteret og bordet blev vasket ned. Skægget fandt noget træolie til teaktræshavemøbler i skuret og så fik det en ordentlig omgang af det fedtede stads. Overskydende olie blev fjernet med en klud og efter nogen timer, var det nogenlunde tørt. Det hele tog max 1 time.

teakbord

Det lille teakbord er nu blevet hjem for en kaktus i læsehjørnet, men måske ender det som natbord. Har endnu ikke helt besluttet for mig for, præcis hvor det skal stå – og faktisk er vi også ved at løbe tør for hjørner og lignende (nogen kalder det “plads”). Men det er jo et meget lille bord – og så er det der genbrug jo altså bæredygtigt! Jeg er i hvert fald glad for, at jeg reddede det lille teakbord fra containerdøden.

teakbord teakbord

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/casafeliz.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave A Reply

Navigate