Indret dig med personlig kunst

Personlig kunst – og den perfekte gave til barnedåb

For et års tid siden faldt jeg over The Birth Poster på en svensk boligblog og var straks solgt. Det tog mig ikke mange minutter at indtaste Lille O´s informationer under min favorit illustration og trykke “buy”. The Birth Poster skalerer deres illustration, efter de mål du sender og så trykkes illustrationen med dit barns navn og fødselstal.personlig kunst

Efterfølgende har jeg fået illustrationen indrammet i eg hos min ynglings rammemand ved Nørreport og jeg bliver glad hver dag, når jeg kigger på billedet. Stilen på illustrationen passer rigtig godt ind i vores hjem – faktisk vil jeg sige, at den med sin enkelthed kunne passe ind i hvilket som helst hjem. Og med dit barns fødselsinformationer bliver det ikke meget mere personligt. Der er disse 4 illustrationer at vælge mellem. Jeg valgte den første, men de er alle fine.

personlig kunstpersonlig kunst personlig kunst personlig kunst

Jeg har senere hen købt en af de andre illustrationer til min kusine, da hendes datter skulle døbes. Jeg allierede mig med hendes kæreste og bad ham sende mig et billede af den lille seddel, man får på hospitalet med alle fødselsoplysninger – så kunne det ikke gå helt galt. Min kusine blev meget rørt og jeg synes i hvert fald, at det er en mere personlig barnedåbsgave end H.C. Anderens samlede værker ( Ja ja… jeg ved det godt – don´t mess with the classics). Men disse illustrationer er så fine!personlig kunst

personlig kunst

Illustrationerne måler 50×70 cm, koster 65 euro (ca. 500 kr) og du kan bestille din egen personlige kunst lige her: The Birth Poster


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/casafeliz.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave A Reply

Navigate