Rodeskuffen

Hvor gemmer du rodeskuffen?

Alle har en rodeskuffe. Min er i køkkenet – og i soveværelset. Men så har jeg også en hovedet, som består af alle de ting jeg ser i ugens løb. Ting der inspirerer mig, er tankevækkende eller bare får mig til at grine. Ikke alle disse ting egner sig til at få form som et blogindlæg (så mange indlæg har jeg heller ikke tid til at skrive), men det betyder jo ikke, at jeg ikke vil dele dem med jer.

Så nu “lancerer” jeg et casa feliz weekly“Rodeskuffen”, som indeholder billeder og links til nogle af de ting, jeg har set på min vej. Så kan I selv vælge og vrage hvilke ting fra rodeskuffen, I har lyst til at klikke og se nærmere på.


Ugens casa feliz

Åh så mange smukke hjem der findes, men denne her bolig er helt sikkert ugens casa feliz.featurescasa


God nyhed til kaffeelskere: Prolog Coffee Bar

Jeg elsker kaffe – det er ingen hemmelighed! Ny kaffebar åbner i madmagasinet Nibble´s lokaler i Kødbyen, hvor de skal lege med krea-kokkene fra I´m a KOMBO. Her kan du høre kaffehistorier og se “bryggetekniknørderi” men du drikker, hvad de siger, skulle være emninent kaffe i et fælles socialt “kafferum”. Tjek nørderiet ud her.


Badass ringe

Jeg drømmer om en signetring og har på det seneste set flere og flere store ringe poppe frem. Slut med små fine ringe lag på lag på fingeren. Næh nej… se nu her.

rodeskuffen


Hahaha… ugens griner

En guide til britere om “How to be Danish”. Bare læs den. Den er grineren. Kan især nikke genkendende til nr. 2 og 3.

shame


Ugens mest spillede nummer hjemme hos os

Jeg har altid lyttet til rigtig meget musik. Efter jeg blev mor, er det dog ligesom om, at mit hovedet ikke rigtig kan rumme, at der konstant er en eller anden form for lydstimulans. Jeg savner at fordybe mig i musikken som jeg gjorde før og konstant opdage nye kunstnere, der inspirerer mig. Heldigvis er Skægget et ligeså stort musikøre som jeg – og han sørger flittigt for underlægningsmusik til familielivet.

I denne uge har Alex Vargas fået en revival her hos os og Lille O elsker hans musik som godnatmusik. Ugens mest spillede nummer hos os er Solid ground. Lyt med her.


Flere skønne tæpper

I weekenden skrev jeg et indlæg om tæpper, men hvis man foretrækker den grafiske stil fremfor den “etniske”, er det værd at kigge forbi Rug by GUR.
De har nogle rigtig fine og humoristiske tæpper og de kan købes på etsy.com.

rodekassen


Ugens bedste fra Marens blog

Jeg elsker Marens streg og hendes fede selvironi. Dette var ugens platte ynglingsstreg, men tjek hendes blog for flere sjove anekdoter.marensblog


Rejselængsel

Gad fandme godt til Brasilien!

From the on going series "Rio, an inner shore". Arpoador beach, looking n the direction of Ipanema, south zone of Rio de Janeiro.


Lidt mere keramik til samlingen

Ugens køb var en stor stak keramikskåle fra House Doctor. Tro det eller ej, men jeg har længe ledt efter den perfekte størrelse skål til morgenmad – og den må ikke være for dyb. Endelig fandt jeg den og købte fluks 8 stk. Skægget synes de er lidt for rustikke, men jeg er ligeglad – jeg elsker dem!
Jeg fandt dem i Notredame og de var ikke særlig dyre.

house_doctor_rustic_skaal---


Sydafrikansk illustrationskunst

Jeg er faldet over kunstneren Kirsten Sims fra Cape Town og er ret vild med hendes billeder. Måske er det fordi hendes motiver, minder mig om rejser til fjerne destinationer og oplevelser fra mine yngre og ubekymrede dage. Det er mig i rødt på vej ned…

Rodeskuffen


Det var alt i denne uges Rodeskuffe. Jeg håber at du fandt lidt inspiration og tog dig tid til at klikke videre på et par links. Der er så meget godt derude på det store internet og jeg håber, at du vil læse med i næste uge. Del meget gerne Rodeskuffen – så bliver jeg glad.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/casafeliz.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave A Reply

Navigate